Masszázs könyvek > Masszázs - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Masszázs könyvek > 19 weboldal. Kategória leírása: Könyv és zene ajánló.

masszazs.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Zene gyógymasszázshoz
Zene gyógymasszázshoz
http://www.koviszabolcs.hu/

Relaxációs, meditációs zene amely nagyszerű segítség lehet a masszőrnek mukája közben. 40 perc meghallgatható mintazene, rendelési lehetőség.

www.koviszabolcs.hu
Temsvári Gabilla könyvei
Temsvári Gabilla könyvei
http://www.photo4u.hu/gabilla/index.html

Betegeim segítségével nagy gyakorlati tapasztalatra tettem szert. Természetgyógyászati lapokban írtam cikkeket. Néhány éve az összegyűjtött tapasztalatokat könyv formájában igyekszem átadni...

www.photo4u.hu
Lábmasszázs
Lábmasszázs
http://www.vitaminbank.hu/egeszsegesen/masszazs/masszazsfajtak/lab.php

A lábmasszázs más néven reflexológia egy ősi gyógymód, ami azon az elven alapul, hogy a test összes szerve energiacsatornákon keresztül össze van kötve úgynevezett "kioldópontokkal", amelyek lefedik a lábfej egész területét. Lábunkban állitólag 7,000 idegvégződés található. A keleti terapeuták tudják, hogy melyik pont milyen testrész állapotát tükrözi.

www.vitaminbank.hu
Masszázs szék
Masszázs szék
http://www.vitaminbank.hu/egeszsegesen/masszazs/masszazsfajtak/szek.php

Az ember, életének tetemes részét (kb. 1/3-a) a munkahelyén tölti el. Ha Ön főnök, akkor Ön is ott van, és Önnek sem lehet lényegtelen, hogy milyen légkörben múlik el az a 8 óra! Ha Önnek fontos a munkatársai fizikális és mentális állapota, munkamorálja, akkor Ön is jól fogja érezni magát az irodájában. Éppen ezért ajánlom Önnek a masszázsnak ezt a speciális változatát, amely kifejezetten az ülőmunkát végzőket célozza meg.

www.vitaminbank.hu
Kínai masszázs
Kínai masszázs
http://www.vitaminbank.hu/egeszsegesen/masszazs/masszazsfajtak/kinai.php

A kínai masszázs az akupunktúrával és a herbalizmussal együtt része a Kínában már több mint 2000 éve alkalmazott hagyományos kínai orvoslásnak. Különböző módszerek élnek egymás mellett, beleértve a tuinát (tolás és markolás) és az anmót (nyomás és dörzsölés). Hagyomány, hogy ruhán keresztül masszíroznak. A kínai masszázs alapelvei: a jin és a jang.

www.vitaminbank.hu
Kézmasszázs
Kézmasszázs
http://www.vitaminbank.hu/egeszsegesen/masszazs/masszazsfajtak/kez.php

A reflexológia tanításaira épülő alternatív gyógymód, mely az egész testre kihatással van. A jobb testfélen levő szervek zónái a jobb kézen, a bal testfélen levő szervek zónái a bal kézen találhatók. A középen elhelyezkedő szervek zónái a kéz belső oldalán, illetve mindkét kézen helyzetüknek megfelelően megtalálhatók. Például a felszálló vastagbél a bal kézenn, a haránt vastagbél mindkét kézen, a leszálló vastagbél a jobb kézen található meg. A páros szervek mindkét kézen megtalálhatók: vese, szem, petefészek. Vannak mélyebben fekvő és a felszínhez közelebbi zónák, így alakulnak ki a zóna átfedések. A fejen levő szervek zónái kereszteződnek a kézen is.

www.vitaminbank.hu
Fej és arcmasszázs
Fej és arcmasszázs
http://www.vitaminbank.hu/egeszsegesen/masszazs/masszazsfajtak/fej_es_arc.php

Köztudott, hogy igen jó hatása van a fej- , nyak-, és arcmasszázsának, hiszen ezek a testrészek hajlamosak az elmerevedésre. A tartós merevség görcsös állapothoz vezethet, ami a fejfájást is okozhat.

www.vitaminbank.hu
Önmasszázs
Önmasszázs
http://www.vitaminbank.hu/egeszsegesen/masszazs/masszazsfajtak/onmasszazs.php

Ősrégi módszer ez, hiszen ha el kezd fájni egy testrészünk, automatikusan odakapunk, és elkezdjük simogatni, dörzsölni. Az önmasszázsnak számtalan jótékony hatása és előnye van, melyeket ön is meg fog tapasztalni, ha rászánja magát!

www.vitaminbank.hu
Shiatsu masszázs
Shiatsu masszázs
http://www.vitaminbank.hu/egeszsegesen/masszazs/masszazsfajtak/shiatsu.php

A Shiatsu japán kifejezés, szó szerint ujjnyomást jelent (shi=ujj, acu=nyomás), mely a fő technikának számít alkalmazásakor. Egyéb használt technikák a testre kifejtett nyomás a tenyérrel, a könyökkel, a térddel, lábfejjel és talppal, melyeket nyújtó, feszítő, és lazító gyakorlatokkal egészítünk ki. Kombinációja az akupunktúrának és a masszázsnak, habár mégsem masszázs.

www.vitaminbank.hu
Masszázs Otthon
Masszázs Otthon
http://www.reflexologia-ekonyv.fw.hu/

Masszázs gyakorlatok és különböző egészségügyi problémák kezelése otthon végezhető masszázs és reflexologiai gyakorlatokkal. 5180 Ft helyet most 2590 Ft-ért vásárolhatja meg az e-könyvet! PLUSSZ a könyvhöz mellékelünk egy --->

www.reflexologia-ekonyv.fw.hu
A MASSZÁZS NAGYKÖNYVE
A MASSZÁZS NAGYKÖNYVE
http://www.libri.hu/hu/talalati_lista/?search_cat=all&pr_type=&text=massz%E1 ...

A masszázs biztonságos, szelíd és természetes módszer, mellyel egyszerre kezeljük a testet, és gyógyítjuk a lelket. Egyesíti mindazt a tudást, amely az emberi történelem hosszú évszázadai során felhalmozódott különböző, távoli népek kultúráiban.

www.libri.hu
A KÍNAI ORVOSLÁS VEZÉRFONALA
A KÍNAI ORVOSLÁS VEZÉRFONALA
http://www.libri.hu/hu/book/egeszseg_test_es_lelek/homeopatia_termeszetgyogy ...

A Hagyományos Kínai Orvoslás úgy tartja, hogy az ember és az emberiség szerves része egy nagyobb egésznek, a világegyetemnek. Mindenkire ugyanazok a törvények vonatkoznak, amelyek az összes természeti folyamatokat irányítják. A kínai orvoslás a test ....

www.libri.hu
AROMATERÁPIA
AROMATERÁPIA
http://www.libri.hu/hu/book/egeszseg_test_es_lelek/homeopatia_termeszetgyogy ...

Évezredek óta használatosak a különféle növényi kivonatok a gyógyításban és egészségmegőrzésben, de csak az utóbbi 30 évben váltak számos testápoló termék nélkülözhetetlen alapanyagává. Könyvünk bemutatja az aromaterápia történetét, segít a nekünk ....

www.libri.hu
AZ ARCREFLEXOLÓGIA CSODÁLATOS MÓDSZERE
AZ ARCREFLEXOLÓGIA CSODÁLATOS MÓDSZERE
http://www.libri.hu/hu/book/egeszseg_test_es_lelek/homeopatia_termeszetgyogy ...

A Dien Cham, az arcreflexológiának ez a bámulatos vietnami módszere lehetővé teszi: • a heveny betegségek gyógyítását, illetve kezelését anélkül, hogy automatikusan orvoshoz kellene fordulnunk; • hogy bajainkat egyszerű, hatásos és gyors módszerrel ...

www.libri.hu
BACH-TERÁPIA ÉS VIRÁGKIVONATOK
BACH-TERÁPIA ÉS VIRÁGKIVONATOK
http://www.libri.hu/hu/book/egeszseg_test_es_lelek/homeopatia_termeszetgyogy ...

E gyönyörű album átfogóan tájékoztat a virágeszenciák csodálatos világáról és azok gyógyító erejéről. • Beszél az első virágeszenciák felfedezésének fontosságáról és legújabban továbbfejlesztett változatairól.

www.libri.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
masszazs.wyw.hu: Masszázs katalógus. Masszőrök, magyar külföldi, iskolák, tanfolyamok. Cikkek, portálok, Gyógymasszázs, gyógymasszőrök, erotikus masszázs. Wellness, szépségszalon, egészségközpont
Gyűjteményünkben 303 válogatott masszázs témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 303 | Várakozó linkek: 6 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 35061