Masszázs tanfolyam > Masszázs - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Masszázs tanfolyam > 32 weboldal. Kategória leírása: Masszázs tanfolyamok, masszőr képzések.

masszazs.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Aranygyökér Egészségközpont
Aranygyökér Egészségközpont
http://www.aranygyoker.hu/

Tanfolyamaink: Gyógyító és öngyógyító TALPMASSZÁZSTANFOLYAM, A TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZS MŰVÉSZETE Tanfolyam kezdők részére, STRESSZCSÖKKENTÉS ILLÓOLAJOS LAZÍTÓMASSZÁZS SEGÍTSÉGÉVEL

www.aranygyoker.hu
Ájurvéda Gyógyászat
Ájurvéda Gyógyászat
http://www.ayurvedam.hu/

Ájurvéda mindenkinek Ez a tanfolyam mindenkinek szól, akit érdekel az ájurvéda és annak áldásos hatása az egészség megőrzésére. Elmélet (az ájurvéda alapismeretei: dosa-dhátu-mala rendszer) gyakorlat: ájurvédikus fejmasszázs és thalodal

www.ayurvedam.hu
EFEB Masszőr Szakképzés
EFEB Masszőr Szakképzés
http://www.efeb.hu/felnottkepzes/masszazstechnikak

Masszázstechnikák Választható szakirányok: 1. Frissítő kondicionáló svédmasszázs 2. Frissítő kondicionáló thai masszázs 3. Frissítő kondicionáló talpmasszázs

www.efeb.hu
Harnónia Háza
Harnónia Háza
http://harmonia.kocz.hu

Thai masszázs tanfolyam A tanfolyam célja: Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó 1,5 órás thai masszázst képes adni.

harmonia.kocz.hu
Masszázs tanfolyamok a Medicenternél
Masszázs tanfolyamok a Medicenternél
http://www.mcec.hu/

Tradícionális thai masszázs, svéd masszázs, talpmasszázs, nyirokmasszázs, shiatsu, és akupresszura tanfolyamok kezdőknek és haadóknak egyaránt

www.mcec.hu
Masszázs tanfolyam
Masszázs tanfolyam
http://www.massage.n1.hu/

Masszőr masszőz képzés, oktatás. 4 az egyben masszázs tanfolyam, Aromaterápiás masszázs, Orosz zsírégető-cellulit masszázs, Frissítőmaszázs, Svédmasszázs, Thai masszázs, Nyirokmasszázs, Lávaköves masszázs tanfolyam, nyugati és keleti technikák.

www.massage.n1.hu
Masszor-tanfolyamok.hu
Masszor-tanfolyamok.hu
http://www.masszor-tanfolyamok.hu

Masszőrképzés velünk! Cégünk az ország egész területén már több éve szervez masszőr tanfolyamokat, ezalatt több mint ezer hallgatónk szerzett valamilyen masszőr végzettséget, közülük sokan indítottak önálló masszázsvállalkozást, helyezkedtek el sikeresen különböző egészségügyi és szociális intézményekben vagy vállaltak külföldön munkát. Masszőr tanfolyamainkat folyamatosan indítjuk. Gyógymasszőr, svédmaszőr, ITEC nemzetközi masszőr, sportmasszőr, lávaköves masszőr, talpmasszőr tanfolyamainkon magas szintű tudást szerezhet megfizethető áron!

www.masszor-tanfolyamok.hu
Igényes, különleges masszázstanfolyamok oklevéllel, munkalehetőséggel
Igényes, különleges masszázstanfolyamok oklevéllel, munkalehetőséggel
http://www.aranygyoker.hu

A frissítőmasszázs kategóriájába tartozó 1-1,5 órás masszázsunkat bárki, könnyen megtanulhatja (nem svéd technika) Két hónapos, kiscsoportos gyakorlatcentrikus oktatás, barátságos környezetben a Belváros szívében a Bazilikánál. (Választhatóan délelőtt, délután vagy este.) Végzett svédmasszőrök véleménye szerint is ez a fajta masszázs egyre népszerűbb a vendégeik körében, mivel a stresszt hamarabb leveszi, mint pl. a svédmasszázs, viszont nem szükséges hozzá 2,5 óra, mint egy jó thai masszázshoz. A hatása mégis hasonló, előny az is, hogy olajjal történik, amely Európában mégis megszokottabb, mint a ruhában történő masszázs. A jól végzettek számára azonnali munkaajánlat lehetséges, kölcsönös szimpátia alapján, Egészségközpontunkban. Különleges visszatérítési rendszerünkkel "ösztöndíjhoz" is juthat, az oktatás ideje alatt!

www.aranygyoker.hu
Masszőr tanfolyamok országszerte
Masszőr tanfolyamok országszerte
http://www.masszor-tanfolyamok.hu

Ha szeretnél masszőrként elhelyezkedni, vagy esetleg önálló masszázsvállalkozást szeretnél indítani, akkor keresd fel bátran masszőrképző központjaink egyikét, és sajátítsd el a masszázs 5000 éves tudományát! Képzéseink az ország minden régiójában elérhetőek, a pontos helyszínekért kattintson az oktatási pontok menüpontra! Oktatóink tapasztalt gyógymasszőrök, orvosok, akiktől hallgatóink a tanfolyam időtartama alatt mindenre kiterjedő elméleti és gyakorlati képzésben részesülnek.

www.masszor-tanfolyamok.hu
2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. - Masszőr tanfolyamok
2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. - Masszőr tanfolyamok
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/masszor_kepzesek/

OKJ-s és nem OKJ-s masszőr tanfolyamainkat az egész ország területén indítjuk! Többek között: gyógymasszőr, svédmaszőr, sportmasszőr, talpmasszőr képzések!

www.2007kapos.hu
Gyógymasszőr képzés
Gyógymasszőr képzés
http://www.tanfolyam-kepzes.hu/gyogymasszor-tanfolyam-masszazs-tanfolyam-mas ...

Gyógymasszőr képzés a belvárosban a Blahánál, 40 éves oktatási tapasztalattal

www.tanfolyam-kepzes.hu
Masszázs Tanfolyamok Országosan
Masszázs Tanfolyamok Országosan
http://www.masszazs-tanfolyam.hu

Folyamatosan induló masszőr tanfolyamokra várjuk a jelentkezéseket. Az ország 31 városában különböző típusú masszázstechnikákat sajátíthatnak el a jelentkezők!

www.masszazs-tanfolyam.hu
Clear Nature Kft.- Masszázsoktató és továbbképző központ
Clear Nature Kft.- Masszázsoktató és továbbképző központ
http://www.clearnature.eu/

A Clear Nature Kft. abból a megfontolásból jött létre, hogy új lehetőségeket teremtsen leendő vagy már végzett masszőröknek, kozmetikusoknak és a szépségápolás területén tevékenykedő szakembereknek. A vállalkozás fő célja, hogy olyan új a mai irányzatoknak megfelelő továbbképzéseket szervezzen, akik fontosnak tartják a minőségi alapanyagok használatát, a különleges kezelési struktúrák elsajátítását. Célkitűzéseink között szerepel, hogy a nálunk tanulók teljes körű és alapos képzéseken vehessenek részt. A tanfolyamok szervezése során különös hangsúlyt fektetünk a résztvevők magas színvonalú elméleti és gyakorlati képzésére. Célunk, hogy a megszerzett tudást, tovább bővíthessék a hallgatók, így folyamatos továbbképzési lehetőségeket kínálunk fel számukra. Fontosnak tartjuk a végzett hallgatókkal történő kapcsolattartást és segítést is, ennek bizto

www.clearnature.eu
Kapos Bróker Kft.
Kapos Bróker Kft.
http://www.kaposbroker.hu/menu2.cgi

Masszőr képzések * Gyógymasszőr * Sportmasszőr * Sport + Gyógymasszőr * Svédmasszőr

www.kaposbroker.hu
Harmónia Életreform Központ
Harmónia Életreform Központ
http://fitness.uw.hu/

Tanfolyamok: svédmasszázs /elmélet + gyakorlat/ Péntekenként 16.30-20.30-ig 37.000,-Ft - frissítő talpmasszázs /elmélet+gyakorlat/ Péntekenként 16.30-20.30-ig 29.000,-Ft Jelentkezni a 30/9510-989-es telefonon lehet.

fitness.uw.hu
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
masszazs.wyw.hu: Masszázs katalógus. Masszőrök, magyar külföldi, iskolák, tanfolyamok. Cikkek, portálok, Gyógymasszázs, gyógymasszőrök, erotikus masszázs. Wellness, szépségszalon, egészségközpont
Gyűjteményünkben 303 válogatott masszázs témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 303 | Várakozó linkek: 6 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 35061